
Kun haluatte oikeasti hyviä Linströmin pihvejä kannattaa tehdä Makuja.fi sivuston Klassiset Linströmin pihvit
Klassiset Linströmin pihvit
600 g naudan jauhelihaa
2 kananmunankeltuaista
1 dl hienoksi kuutioitua keltasipulia
1-2 dl hienoksi kuutioituja punajuuria
½ dl kapriksia
½ dl punajuurilientä
1 ½ tl suolaa
valkopippuria myllystä
voita paistamiseen
1. Kuori ja hienonna sipuli, hienonna punajuuret. Ellet halua leikkuulaudan värjäytyvän punaiseksi, laita voipaperia laudan päälle.
2. Sekoita nopeasti jauheliha, keltuaiset, sipuli, punajuuret ja kaprikset ilman että taikinasta tulee liian kiinteää. Lisää hieman punajuurilientä, mausta suolalla ja pippurilla.
3. Muotoile pieniä pihvejä ja paista ne nopeasti voissa, niiden ei pidä olla läpikypsiä vaan hieman vaaleanpunaisia sisältä. Tarjoile keitettyjen perunoiden ja kasvisten kanssa.
Tarjoiluun: keitettyjä perunoita ja kasviksia. Itse valmistin kylkeen keitettyjä vihreitä papuja ja Hunajaisia uunijuureksia.
Hunajaiset uunijuurekset
Lanttua
Bataattia
Porkkanaa
oliiviöljyä
hunajaa
suolaa
Pilko juurekset kuutioiksi voideltuun vuokaan, maista juoksevalla hunajalla ja suolalla. Lorauta juuresten päälle oliiviöljyä. Sekoittele juureskuutioita jotta maustuvat tasaisesti. Laita uuniin alatasolle: 200 astetta ja noin 40 min.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti