Rakkaudesta hyvään ruokaan

Rakkaudesta hyvään ruokaan

lauantai 25. tammikuuta 2014

Sunnuntai aamuun ripaus luksusta munakas

Munakkaat kaiken kaikkiaan onnistuvat pelastamaan aamun niin arkena kuin sunnuntaina kun haluaa hemmotella itseään paremmalla aamiaisella. Jokaiseen makuun löytyy varmasti vaihtoehtoja kymmeniä ja parasta niissä makunautinnon lisäksi on valmistamisen nopeus.




Sunnuntai aamun munakas 2:lle

5 kananmunaa
5 rkl vettä
4 siivua ilmakuivattua kinkku
1/2 rasiaa apetit auringonkuivattu tomaatti fetaa
2 pientä tomaattia
nippu ruccolaa
vihreää basilica pestoa
mustapippuria
suolaa
öljyä paistamiseen

Riko kananmunat kulhoon ja lisää vettä. Vatkaa kevyesti haarukalla munakasseos tasaiseksi. Kuumenna öljy pannulla ja kaada puolet munakasseoksesta pannulle kun öljy on lämminnyt pannulla. Silppua ilmakuivattu kinkku ja tomaatti. Lisää 1/2 täytteistä: kinkku, feta, tomaatti osittain hyytyneen munakkaan päälle. Maista suolalla ja mustapippurilla. Lisää lopuksi munakkaaseen juuri ennen tarjoilua pisaroita vihreää basilica pestoa ja ruccolaa.

Käyhän tämä salaatin kera myös hyvästä lounaasta.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti