Rakkaudesta hyvään ruokaan

Rakkaudesta hyvään ruokaan

tiistai 4. helmikuuta 2014

Lindströmin pastaa

 
Pastaa silloin kun tähteeksi on jäänyt muutama Lindströmin pihvi. Perhe oli ihan fiiliksissä, ai, että on hyvää :)
 
 
Lindströmin pastaa 4:lle
 
4-5 kpl Lindströmin pihviä
spagettia
tomaattikastike (ohje alla)
avokadoja
1/2 sitruunan mehu
Aura juustoa
 
Tomaattikastike
 
400g hyvää tomaattimurskaa
1 iso sipuli
2 valkosipulin kynttä
1 dl vettä
timjami silppua
1 punainen chili
mustapippuria
1 tl suolaa
2 tl ruokosokeria
1 tl raastettua   appelsiinin kuorta
0,5dl hyvää oliiviöljyä
 
Kuullota sipuli- ja valkosipulisilppua miedolla lämmöllä 10 minuuttia, älä ruskista. Lisää silputtu chili ja kääntele.  Lisää tomaattimurska ja vesi. Lisää timjamisilppu, mustapippuri,suola ja ruokosokeri. Anna kiehua kannen alla hiljakseen 30 min. Laita pasta tulemaan. Juuri kun pasta alkaa olla kypsää. Raasta appelsiinin kuorta ja lisää kastikkeeseen. Ota kastike levyltä ja lisää kastikkeeseen oliiviöljy, älä keitä enää. Sekoita kastike heti valutetun pastan joukkoon.
 
Kuutioi Lindströmin pihvit ja paista nopeasti pannulla. Pilko avokadot ja pyörittele sitruuna mehussa.
 
Kumoa pasta kastikkeineen laakean kulhoon, kaada Lindströmin pihvi kuutiot pastan päälle. Ripottele avokadot ja aurajuusto pinnalle ja ruoka on valmis tarjottavaksi. Yksinkertaista ja maukasta.
 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti