Rakkaudesta hyvään ruokaan

keskiviikko 5. helmikuuta 2014
Mehevää peuran paistia
Mehevä peuranpaisti
600g peuranpaisti lihaa
rypsiöljyä
1tl maustepippuria
1tl muskottipähkinää
1/2 tl valkopippuria
tuoretta timjamia
suolaa
Sekoita mausteet pienessä astiassa. Ota liha lämpiämään ja anna lämmetä kunnes lihan sisälämpötila on 10 astetta. Hiero paistin pintaan ensin rypsiöljyä ja sitten mausteseos sekä lopuksi suolaa. Viimeksi kastele Timjami silppu rypsiöljyllä ja hiero se paistin pintaan. Laita paisti uuniin 125 asteeseen. Paisti on valmis kun sisälämpötila näyttää 60 astetta.
Tarjoile lohkoperunoiden ja vihreiden papujen kera.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti