Rakkaudesta hyvään ruokaan

Rakkaudesta hyvään ruokaan

lauantai 1. helmikuuta 2014

Kanaa tikkamasala

 
Kiire ja jotain pitäisi saada pöytään, siinä sitä sitten hermoja (niitä harvoja elossa olevia ;) ) raastava tilanne jonka jokainen äiti tunteen. Tässä tohinassa syntyi kanaa tikkamasala :) syönyt olen joskus, mutta koskaan en ole itse tehnyt, miksiköhän?
 
 
Kanaa tikkamasala 4:lle
 
400  g kanan rintafilee suikaleita                                          
2  kpl tomaattimurskaa (tlk á 400 g)
2  rkl tomaattipyree
1  kpl sipuli
2  kpl valkosipulinkynsi
1  tl        inkivääriä                                          
1  tl chilijauhetta
1  tl juustokuminaa
1  tl suolaa
2  dl  ranskankermaa                                          
2  rkl öljyä
1  nippu korianteria koristeluun

Muut aineet

2  dl basmatiriisiä  

 
 

Kuullota öljyssä silputtu sipuli, valkosipulinkynnet, inkivääri, mausteet ja tomaattipyree. Lisää tomaattimurska ja anna hautua 15 minuuttia. Ruskista kana kuumalla pannulla.
Ota kastike pois liedeltä ja soseuta sauvasekoittimella. Kastikkeeseen saa jäädä suutuntumaa ja sattumia.Lisää kananpalat ja ranskankerma sekaan. Hauduta vielä n. 10 minuuttia tai kunnes kanat ovat kypsiä.
 
Tarjoile basmatiriisin, naanleivän ja korianterin kera.
 
Itseltä unohtui korianteri kauppaan mutta tuore minttu sopi yhtälailla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti