Rakkaudesta hyvään ruokaan

Rakkaudesta hyvään ruokaan

lauantai 1. helmikuuta 2014

Maistuvat uunikyljykset ja vuohenjuusto punajuuret

 
 
Maistuvat uunikyljykset 6-9:lle
 
9 possun kyljystä
sinappia
suolaa
maustepippuria
paprikaa
punasipulia
tuoretta timjamia
oliiviöljyä
voita paistamiseen
 
Ota kyljykset lämpiämään hyvissä ajoin huoneenlämpöön, vähintään tuntia ennen. Voitele kyljykset kevyesti sinapilla kummaltakin puolelta. Silikonipullasuti on tähän hommaan oiva työkalu. Hiero kyljyksiin paprikajauhetta, maustepippuria ja suolaa molemmin puolin. Paista kyljyksiin ruskea pinta paistin pannulla. Lado kyljykset laakeaan uuni vuokaan. Silppua timjami ja kastele silppu oliiviöljyllä. Leikkaa punasipuli suikaleiksi ja ripottele se timjamisilpun kanssa kyljysten päälle. Lisää oliiviöljyä vuokaan kyljykset päälle. Laita uuniin 175 astetta noin 1,5 tuntia
 
Vuohenjuusto punajuuret
 
Punajuuria 2kpl/ruokailija
Vuohenjuustoa
juoksevaa hunajaa
suolaa
mustapippuria
 
Keitä punajuuret suola vedessä. Laita vuohenjuusto pakkaseen punajuurien keittämisen ajaksi. Kuori kuumina punajuuret ja lohko ne pieniksi suuhun sopiviksi paloiksi. Mausta juoksevalla hunajalla, suolalla ja mustapippurilla. Silppua vuohenjuustoa punajuurien päälle ja lisää mustapippuria vuohenjuustosilpun päälle.
 
Tarjoile kyljysten kanssa.
 
 
 
 
 
 
 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti